Filter op categorie:

Taarten

€ 10,95

Appeltaart met havermout

  • 20 minuten + 35 minuten
  • 10 stukken
€ 9,95

Brownies

  • 25 minuten + 20 minuten
  • 6-8 personen
€ 13,95

No-bake Oreo cheesecake

  • 1 uur + 4 uur wachttijd
  • 12
€ 9,95

Worteltaart met romige frosting

  • 35 minuten + 45 minuten
  • 8 personen

De lekkerste taart recepten maak je met Boter & Bloem

Er gaat niets boven een zelfgemaakte taart. Samen een taart bakken staat garant voor plezier en een flinke dosis gezelligheid. Het bakken van de taart is al een feest op zich. Vind je een taart bakken moeilijk? Of heb je geen flauw idee waar je moet beginnen als je een lekkere taart wil bakken? De lekkerste taart recepten maak je met Boter & Bloem.

Zo werkt het: met de recepten van Boter & Bloem kan iedereen taart bakken

Je kiest een taart recept uit en volgt het bestelproces. Je ontvangt de Boter & Bloem box op het door jou gekozen bezorgmoment.

In de taart box zitten alle ingrediënten die je nodig hebt om een taart te bakken. We hebben ze al voor je afgemeten, dus je hebt geen weegschaal of maatbeker nodig. Alle ingrediënten zijn vers, eerlijk en puur.

In de box vind je een handig stappenplan. De taart recepten zijn opgedeeld in maximaal 6 overzichtelijke stappen. We hebben de ingrediënten duidelijk gelabeld, zodat je precies weet welke ingrediënten je nodig hebt in elke stap. Zelf een taart bakken met verse ingrediënten was nog nooit zo makkelijk. Wat is jouw favoriet?

Iedereen verdient een lekkere taart

Bij Boter & Bloem hebben we een duidelijke missie. We willen taart bakken toegankelijk maken voor iedereen. Ten eerste hoeft een taart bakken niet moeilijk te zijn. Het bakken van taarten mag geen vergeten ambacht worden. Ten tweede hoeven mensen met een allergie of speciale dieetwensen niet buitengesloten te worden. Iedereen heeft recht op een Hollandse appeltaart.

Het team van Boter & Bloem

Wij zijn in de keuken opgegroeid. Bakken loopt als een rode draad door ons leven. Samen iets lekkers bakken is pure liefde. Wij helpen je om échte taarten te maken en vol trots te genieten van je zelfgebakken taart. Ook jij kunt happy moments bakken!

Taart bakken zonder oven bakken met Boter & Bloem

Mensen die geen oven hebben, denken meestal dat ze niet kunnen bakken. Maar iedereen kan bakken met Boter & Bloem! Zelfs als je geen oven hebt. We hebben een aantal no-bake recepten voor je uitgetest.

Glutenvrij taart recept

Als je op zoek bent naar glutenvrije taart recepten, zit je gebakken bij Boter & Bloem. We bieden in iedere categorie een een aantal glutenvrije taart recepten aan. We experimenteren veel met glutenvrije taarten. Het blijft een uitdaging om de “gewone recepten” om te toveren tot glutenvrije recepten. Iedere maand voegen we nieuwe recepten toe. Staat er deze maand geen glutenvrij taart recept tussen? Kijk dan volgende maand opnieuw.