Hoe het werkt
Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen

Urenlang het internet afspeuren naar een recept en eindeloos door de supermarkt sjouwen om alle ingrediënten bij elkaar te zoeken is verleden tijd. Boter & Bloem maakt het je makkelijk. Op onze receptenpagina kies je een lekker recept uit. Je klikt op bestellen. Je vult je gegevens en het bezorgadres in, je volgt het betaalproces en je ontvangt de Boter & Bloem box thuis.


Met Boter & Bloem lukt je recept altijd

Iedereen kan bakken. Boter & Bloem recepten zijn opgedeeld in maximaal 6 overzichtelijke stappen. De ingrediënten in de box zijn duidelijk gelabeld, zodat je precies weet wat je nodig hebt in elke stap. Alle ingrediënten staan op volgorde in het stappenplan. Je hebt geen weegschaal of maatbeker nodig.

Met Boter & Bloem lukt je recept altijd

Precies wat je nodig hebt

Precies wat je nodig hebt

In de box zitten alle ingrediënten die je nodig hebt om het recept te maken. Van boter en bloem tot een snufje zout. Alle ingrediënten zijn afgepast en afgemeten. Je krijgt dus precies wat je nodig hebt. Dit scheelt veel tijd en je kunt direct beginnen met bakken.


Duurzaamheid en minder verspilling

Het scheelt niet alleen tijd, maar ook verspilling. Doordat je exact krijgt wat je nodig hebt, blijf je niet met een half pak bloem en een aangebroken flesje vanille-extract zitten. We kiezen zo veel mogelijk voor duurzame en biologische producten en verpakkingen. De coldpacks waarmee we gekoeld kunnen verzenden, zijn bijvoorbeeld biologisch afbreekbaar. Ook proberen we zo veel mogelijk samen te werken met lokale producenten, zoals boeren en molenaars.

Duurzaamheid en minder verspilling

Ook zonder oven bakken met Boter & Bloem

Ook zonder oven bakken met Boter & Bloem

Mensen die geen oven hebben, denken meestal dat ze niet kunnen bakken. Maar iedereen kan bakken met Boter & Bloem! Zelfs als je geen oven hebt. We hebben een aantal no-bake recepten. Als je apparatuur nodig hebt om een recept te maken, zoals een mixer, staat dat duidelijk bij het recept vermeld.