Makkelijk bestellen

Urenlang het internet afspeuren voor een lekker recept en eindeloos door de supermarkt lopen om alle ingrediënten bij elkaar te zoeken is verleden tijd. Boter & Bloem maakt het je makkelijk. De voorpret begint op onze receptenpagina. Hier bepaal je waar je trek in hebt en klik je op bestellen. Je vult je gegevens en het bezorgadres in, je volgt het betaalproces en je ontvangt de Boter & Bloem box thuis.


Geen abonnement

Je zit nergens aan vast bij Boter & Bloem. We werken nu nog niet met vaste abonnementen, hoewel we je graag elke week een box sturen. In de toekomst gaan we dat misschien wel doen, maar een abonnement is nooit verplicht. Bakken moet leuk blijven.


Recept kan niet mislukken

Iedereen kan bakken. In elke Boter & Bloem box zit een foolproof stappenplan. We hebben onze recepten opgedeeld in 6 overzichtelijke stappen. De ingrediënten in de box zijn duidelijk gelabeld, zodat je precies weet wat je nodig hebt in elke stap. Alle ingrediënten staan op volgorde in het recept.


Precies wat je nodig hebt

In de box zitten alle ingrediënten die je nodig hebt om het recept te maken. Van boter tot bloem. De ingrediënten zijn afgepast en afgemeten, je krijgt dus precies wat je nodig hebt. Dit scheelt veel tijd en je kunt direct beginnen met bakken.


Duurzaamheid en minder verspilling

Het scheelt niet alleen tijd, maar ook verspilling. Je krijgt exact wat je nodig hebt en blijft niet met een half pak bloem zitten. We kiezen zo veel mogelijk voor duurzame en biologische producten en verpakkingen. Onze coldpacks waarmee we gekoeld kunnen verzenden, zijn bijvoorbeeld biologisch afbreekbaar. Ook proberen we zo veel mogelijk samen te werken met lokale producenten zoals boeren en molenaars.


Hoe kun je bakken met Boter & Bloem

Zelfs als je geen oven hebt kun je bakken met Boter & Bloem. We hebben namelijk een aantal no-bake recepten. Als je apparatuur zoals een mixer nodig hebt om een recept te maken, staat dat altijd duidelijk bij het recept vermeld.